Načitavam

 

Aktuality37. bitka o Košice naplnila všetky očakávania!

25. November 2019

          37. bitka o Košice naplnila všetky očakávania.

Mestské derby a súboj medzi dvoma tradičnými rivalmi musel naplniť očakávania aj toho najnáročnejšieho fanúšika. Približne 800 divákov videlo v sobotu popoludní jedinečné florbalové divadlo so všetkým, čo k tomu patrí.

17 gólov, predĺženie a dráma až do samotného konca. Najlepšia možná reklama na florbal s úspešným zakončením pre naše farby. Tomi Turcsányi v 3. minúte predĺženia rozhodol už 37. mestské derby a početná čierno – biela kulisa v hľadisku Hádzanárskej haly Slavomíra Šipoša mohla oslavovať.

ATU Košice – víťaz 37. bitky o Košice.

 

V sobotu okrem hlavného tzv. „veľkého derby“ mohli diváci vidieť aj prestávkové súboje najmenších talentov z oboch táborov a deti si užili pravú derby atmosféru. Rodičia museli byť na svoje ratolesti patrične hrdí a deti budú mať na čo spomínať.

  1. bitka o Košice spĺňala najvyššie športové a zážitkové parametre aj vďaka prvej a jedinečnej spolupráci oboch zúčastnených strán. Iniciatíva #spoluzaflorbal prvýkrát spojila oba kluby v snahe o čo najväčšiu propagáciu športu, ktorý všetci spoločne milujeme. Florbal si zaslúži pevnejšie a stabilnejšie miesto na mape športu nie len v našom meste a ako ho spropagovať a priblížiť ľuďom lepšie, než cez najväčšie florbalové derby na Slovensku?

Veríme, že aj 38. bitka o Košice bude mať minimálne rovnakú športovú a organizačnú úroveň a že si do hľadiska nájdu cestu fanúšikovia a ľudia aj mimo florbalovej obce. Pretože florbal je hra pre všetkých. Ďakujeme všetkým fanúšikom, že nás prišli podporiť a že aj vďaka vám sme mohli zažiť jedinečné florbalové popoludnie.

  1. bitka o Košice pre ATU Košice a pre celý košický florbal! Ešte raz, ĎAKUJEME a tešíme sa na ďalšie zápasy. Najbližšie budete môcť vidieť našich mužov v akcii už túto SOBOTU od 18:00 na Ostrovského proti nováčikovi z Púchova. Ešte dodáme, že po dvojbodovej výhre nad Florkom sme s 18 bodmi na 4. mieste tabuľky.

 

 

Ďakovačka po víťaznom zápase.

 

Pripájame aj link na článok z dielne Košice online, v ktorom nájdete všetko podstatné aj s fotogalériou. 😉

https://www.kosiceonline.sk/famozne-derby-rozhodol-turcsanyi-pelegrina-hanili-byvali-fanusikovia-pokrikom-judas

 

 

#spoluzaflorbal 

 

 


 

Pavol Popovec – ATU Košice

FOTO: Rádio Košice 

 

Copyright © 2024 ATU KOŠICE | Created by: Peter Vaňo