Načitavam

 

AktualityPrvou posilou mužského tímu sa stáva Jaroslav Tall

7. September 2020

 

Jarko sa vracia do mužského tímu po dvojročnom pôsobení v športovom klub Flooraball ACADEMY Prešov. Počas dvoch sezón si zahral v 2. lige (región východ) a taktiež v nedokončenej minulej sezóne, okúsil prvoligový florbal. V dvoch sezónach nazbieral v 32 zápasoch 97 bodov (37+60).

 

Po ukončení sezóny si Jarko musel hľadať nový klub. „Prešov sa po predčasnom ukončení minulej sezóny rozhodol ďalej nepokračovať v pôsobení v prvej lige. Keďže s florbalom som v pláne skončiť ešte nemal a chuť v extralige niečo dokázať ešte stále je, padla jasná voľba. Vrátiť sa  naspäť do ATU,“ prezradil k prestupu Jarko Tall.

„Jarko je bývalý mládežnícky reprezentant, ktorý na sebe pracuje veľmi tvrdo a zároveň je dobre technicky vybavený. Poslednú sezónu strávil v Prešove, kde patril k najlepším hráčom súťaže. Očakávam od neho, že svojimi skúsenosťami a pracovitosťou v prospech tímu sa stane platnou súčasťou nášho kádra, “ povedal k prestupu Jarka do ATU hlavný tréner A-mužstva Peter Vrba.

Keďže sezóna je už za dverami, s akými očakávaniami vstupuješ do nadchádzajúcej sezóny ? „ Ako som už vyššie spomínal, chuť niečo dokázať je obrovská. Ak by sa nám podarilo na konci sezóny vyhrať posledný zápas, bol by som veľmi šťastný. Z individuálneho hľadiska mám iba jeden cieľ, pomôcť mužstvu svojimi výkonmi, čo najviac.

Počas uplynulých dvoch sezón od tvojho odchodu  kabína prešla výraznou obmenou. Ako by si zhodnotil práve atmosféru v kabíne ktorá sa zišla tento rok ? „Pribudlo par nových tvári ale atmosféra a partia v kabíne je stále veľmi dobrá.“

Ako sme Vás pred zopár dňami informovali, Jarkou prestup do ATU nebol jediný, ktorý zaznamenal v posledných týždňoch. Prestúpil taktiež do manželského zväzku a stal sa tak prvým hráčom v kádri, ktorý takýto “prestup“ absolvoval. Ako nám sám prezradil: „ Zobral som si tú najlepšiu ženu akú som mohol, takže lepší krok som urobiť nemohol.“

Na záver sme sa Jarka opýtali, ako sa teší na atmosféru domácich zápasov. „ Teším sa na domácu atmosféru veľmi. Keďže na ATU chodilo stále veľa ľudí, ktorí dokázali vytvoriť výbornú atmosféru. Stále si ale myslím, že nám divákov zakážu a jediná dobrá atmosféra bude v šatni (smiech).

 

Copyright © 2024 ATU KOŠICE | Created by: Peter Vaňo