Načitavam

 

AktualityZápasy pod hlavičkou SZFB odložené na neurčito, tréningové jednotky ATU zrušené minimálne tento týždeň.

9. March 2020

Vzhľadom na výsledky dnešného zasadnutia Krízového štábu Slovenskej republiky a taktiež po zverejnení oficiálneho stanoviska Slovenský zväz florbalu (SZFB), vás chceme touto cestou informovať, že všetky zápasy pod hlavičkou SZFB sú až do odvolania odložené. Ak ste sa tešili na veľké košické derby, musíte si spolu s nami nejaký ten čas počkať. Uvidíme ako sa situácia ďalej vyvinie.

Ako klub ATU Košice sme pristúpili aj k zrušeniu všetkých tréningových jednotiek a žiadame všetkých našich členov, hráčov a ich rodičov, aby nepodľahli panike a dbali vo zvýšenej miere na hygienu a svoje zdravie. Buďme ZODPOVEDNÍ voči sebe a svojmu okoliu.

 

Pripájame aj oficiálne stanovisko SZFB.

 

Vedenie Slovenského zväzu florbalu situáciu ohľadom šírenia koronavírusu na Slovensku intenzívne sleduje. Od rána komunikovalo s príslušnými úradmi a monitorovalo medializované informácie z Úradu verejného zdravotníctva SR, ministerstva školstva, jednotlivých regiónov, zo samospráv, ale takisto aj z klubov.

Vzniknutá situácia sa stále menila takmer z hodiny na hodinu a od regiónu k regiónu. Počas celého dňa vedenie SZFB zhromažďovalo čo najviac relevantných informácií, aby mohlo zaujať stanovisko k danej situácii. Dôležitým zdrojom informácií mali byť výstupy zo zasadnutia Ústredného krízového štábu SR, ktoré sa konalo dnes do večerných hodín. Krízový štáb nariadil zákaz organizovať všetky športové podujatia od utorka 10. marca 2020 na obdobie 14 dní. Na základe tohto rozhodnutia Slovenský zväz florbalu odkladá na neurčito všetky športové podujatia riadené SZFB. O ďalších krokoch budeme športové kluby i verejnosť informovať.


 

Pavol Popovec – ATU Košice

Copyright © 2024 ATU KOŠICE | Created by: Peter Vaňo